Online routes

De beste route zoeken

Te voet, met het voertuig of met het openbaar vervoer, zoek en vind uw route. Al of niet tolheffing langs uw route vermijden, de kortste of snelste route kiezen en ontdekken hoeveel uw route u zal kosten. Onze online-routeberekening belooft om al uw reizen te optimaliseren en de kosten van uw reis te kennen in functie van uw brandstofverbruik.
Voor de route |Stad -Stad] kunt u bijvoorbeeld kiezen of u er al dan niet voor kiest om de snelweg te nemen en/of het verkeer wilt weergeven of nog uw aantal liters per 100 km wilt aangeven om te anticiperen op uw brandstofverbruik.

Over een betrouwbare route over de weg beschikken

Itinéraire.info is een website die u betrouwbare routebeschrijvingen biedt waarmee u zo snel mogelijk kunt aankomen door nauwkeurig een plaats van vertrekpunt en van bestemming te kiezen. Met onze routebeschrijving vermijdt u files en trajecten met wegenwerken. Uw routekaart geeft u gedetailleerde informatie over alle richtingen die moeten worden genomen tot aan de plaats van bestemming.

Snelle routes voor alle reizen

Voor korte of lange reizen geeft intinéraire.info u altijd de snelste en meest gedetailleerde routes, of het nu gaat om een wandelroute, een route met verkeer of een route op de snelweg. Onze website kan u ook een alternatieve route aanbieden in geval van problemen op de oorspronkelijke route.